Centrale verwarming

Centrale verwarming vernieuwen

Borrelen bij u plannen om in de nabije toekomst uw huis te renoveren en staat een nieuwe centrale verwarming plaatsen op uw to do list, dan zijn wij uw geschikte partner.  Van de kleinste aanpassing tot het volledig vernieuwen van uw centrale verwarming. Om niets aan het toeval over te laten praten wij, voordat we de werken starten, de plannen tot in de kleinste details grondig door.

Wens je graag meer informatie of een volledig vrijblijvende prijsofferte, klik dan op de onderstaande link "Meer Info" of bel ons op  0494/37 72 31.

Professionele plaatsing van uw centrale verwarming door LKN

Centrale verwarming met radiatoren of vloerverwarming

Je huis kan je op veel manieren verwarmen. De meest gekende en gebruikte zijn door middel van radiatoren en vloerverwarming. Bij nieuwbouw zijn beide systemen mogelijk. Bij renovatie daarentegen hangt het af van de beschikbare plaats of er al dan niet vloerverwarming kan worden geïnstalleerd. Wij bekijken graag uw persoonlijke situatie en geven vakkundig raad en advies bij uw keuze.

Condensatieketel op aardgas of op stookolie

Kies je bij het vernieuwen van je centrale verwarming voor een ketel gestookt op aardgas of voor één op stookolie? Deze keuze hangt in sterke mate af van uw huidige installatie. Algemeen zal een aardgasketel goedkoper uitkomen dan een mazoutketel.

  • De aanschaf van een aardgasketel is goedkoper dan een mazoutketel
  • Verplicht jaarlijks nazicht voor mazout terwijl dat voor aardgas slechts om de twee jaar dient te gebeuren
  • Niet onbelangrijk is het milieuaspect: door zijn lagere CO2 uitstoot scoort een aardgas ketel beter
  • Voor een nieuwe aardgasinstallatie dienen er aansluitkosten betaald te worden.

Ondanks deze verschillen zal het uiteindelijk toch van jou persoonlijke situatie en voorkeur afhangen welke ketel voor jou het meest geschikt is. We geven graag meer uitleg en advies ter plaatse.

Vaillant hoogrendementsketels

Wij leveren graag puik werk af. Dat kan enkel indien je werkt met kwaliteitsproducten. Daarom stellen wij hoge eisen aan onze materialen en werken uitsluitend met topmerken. Vaillant is daar één van. Door de doorgedreven kwaliteitszorg en perfectie is Vaillant een van de betere merken op de markt.

WEBDESIGN: PHOTOSIGN