Loodgieter in Stabroek Antwerpen

Bent u op zoek naar een erkend professioneel loodgieter in Stabroek of Antwerpen, dan bent u bij mij aan het goede adres. U kan bij terecht voor alle loodgieterij, zowel voor renovatie van uw bestaande sanitaire installatie als voor een nieuwe installatie in uw nieuwbouw.

SOS loodgieter 24 op 24 tot uw dienst

T: 0494/37 72 31 of 03/296 79 80, via mail naar Lkn@outlook.be of via de contactpagina

Loodgieter voor herstellingen

Een lekkende kraan of lekkende waterleiding? Vooral dit laatste kan voor zware schade zorgen in uw huis. Ik spoor voor u de lekkages in uw huis op en zorg voor een duurzame herstelling.

Centrale verwarming

Voor het plaatsen van doorstromers, installatie van hoogrendements-en condensatieketels, vervangen en plaatsen van radiatoren, nieuwe cv installatie voor zowel renovatie als nieuwbouw.

Aanleg riolering

Alle rioleringswerken zowel binnen als buitenshuis, regenafvoer, zowel renovatie en nieuwbouw.

 

Ontstoppen van rioleringen

Hangt er een vieze rioolgeur in uw huis, loopt uw bad, douche of gootsteen niet door, dan zit er waarschijnlijk een verstopte riolering. U kan op mij beroep doen voor alle ontstoppingswerken.

Sanitaire installatie

Niet alleen in uw badkamer heeft u sanitair nodig. Ook in uw keuken, wasplaats, toilet en garage moet er de nodige waterleiding en afvoer worden voorzien. Vanaf het plaatsen van de leidingen tot de montage en plaatsing van uw sanitaire nutsvoorzieningen zoals het ligbad, douche, lavabo, badkamermeubel, de nodige gootstenen in washok, garage enzovoort werk ik vakkundig en met oog voor kwaliteit af.

WEBDESIGN: PHOTOSIGN